Dovlecei si ardei rosii umpluti

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei si ardei rosii umpluti

Ingrediente

  • 4 sau 5 dovlecei
  • 2 sau 3 ardei rosii
  • 1 kg carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 1 ceasca de orez spalat
  • 3 sau 4 linguri de pasta de ardei dulce
  • 1 legatura de patrunjel tocat marunt
  • sare, piper roz proaspat macinat

Mod de preparare

Curatam dovlecelul si ardeiul gras, ii spalam si ii pregatim pentru umplut.Separat amestecam carnea de pui tocata cu:sare,piper proaspat macinat,un praf de menta,o ceapa tocata marunt,o legatura de patrunjel tocat marunt,2 oua, 3 sau 4 linguri de pasta de ardei rosu dulce,o ceasca de orez spalat.Dupa ce am umplut dovleceii si ardeii,umplem cratita cu apa pana la inaltimea dovleceilor si ii bagam la cuptor pentru cel putin 120 de minute.Se pot servi cu smantana sau cu crema de iaurt.Pofta buna !!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise