Mod de preparare:
Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp curatam dovlecelul de coaja, il taiem rondele, il saram si apoi il facem pane (il dam prin faina si ou batut apoi il prajim in ulei).
Pentru sos calim ceapa si usturoiu in putin ulei apoi adaugam pastrama taiata cubulete si rosiile curatate de coaja si taiate tot cubulete.Se fierb cateva minute apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Asamblare:
Pe o farfurie punem 2 rondele de dovlecel apoi pe doua scobitori rasucim spaghete si iar punem 2 rondele de dovleac. Lateral punem sosul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise