Preparare:
Din oua,lapte sau apa,faina,se face o coca groasa ca cea de clatite.In ea se adauga,ghimbirul ras sau ghimbirul praf,usturoiul curatat si zdrobit,boabele de coriandru,mararul tocat,sare si piper.Se da la rece.
Dovleceii se spala,se curata si li se scobeste mijlocul cu seminte, de la un capat la altul.Se taie felii sa rezulte niste inele.Acestea se sareaza si se lasa o ora,la rece.Se scot si se storc de zeama,se zvanta bine.Se dau prin faina,apoi prin coca si se
prajesc in uleiul fierbinte.Se scot pe hartie absorbanta.Sunt buni pr.a fi serviti imediat pentru ca mai tarziu se imoaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise