Spalam dovlecelul, il curatam de coaja
si il taiem in felii mai groase.
Batem bine oul cu sare,vegeta,piper si
marar tocat fin.
Radem branza si o amestecam cu pesmetul.
Luam fiecare felie de dovlecel si o trecem
mai intai prin faina apoi prin ou apoi
prin amestecul de branza cu pesmet.
Dupa ce terminam operatiunea...incingem
uleiul si prajim dovleceii pana se rumenesc
bine pe ambele parti.
Ii scoatem pe prosoape de hartie sa se scurga de surplusul de ulei.
Pentru sos :
Curatam usturoiul, il pisam,adaugam un praf de sare si un strop de ulei si frecam bine cu o lingurita.
Cand s-a albit il amestecam si cu rosia data pe razatoare.
Servim dovleceii calzi stropiti cu sosul de usturoi si decorati cu patrunjel verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise