Dovlecei pane cu sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare,
  • sare, piper,
  • 3 oua,
  • pesmet,
  • 2 rosii,
  • patrunjel verde,
  • usturoi,
  • ulei.

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de apa doua ore la frigider.

Batem bine oul cu sare.

Luam fiecare felie de dovlecel si o trecem prin pesmet dupa care trecem dovlecelul prin oul batut.

Incingem uleiul si prajim dovleceii pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Ii scoatem pe hartie sa se scurga de surplusul de ulei.

sosul : Curatam usturoiul, il pisam,adaugam un praf de sare, piper, un strop de ulei si amestecam cu rosiile pasate.

Servim dovleceii calzi stropiti cu sosul de rosii si decorati cu patrunjel verde.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise