Cureți dovleceii de coajă și îi tai rondele groase de aproximativ 5mm și îi presari cu sare.
Bați ouăle cu puțină sare și 2 linguri făină. Lași aluatul să se odihnească. Într-o farfurie întinsă presari făina rămasă.
După vreo 10 minute, scurgi zeama lăsată de dovlecei și îi treci pe rând prin făină apoi prin aluat, după care îi pui într-o tigaie în care ai încins uleiul. Îi întorci pe ambele părți cu grijă să nu se ardă.
Îi scoți într-un vas în care ai așezat șervețele absorbante și îi servești calzi sau reci, după preferință, lîngă o salată de roșii și castraveți, sau lângă un piure.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise