Dovlecei la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei la cuptor

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -100 g cascaval
  • -2 oua
  • -sare dupa gust
  • -un varf de cutit de piper macinat
  • -100 g costita afumata
  • -o rosie

Mod de preparare

-Se spala dovleceii, se taie in jumatate si se scoate miezul din ei.Tocam miezul de la un dovlecel, adaugam peste miez ouale,sare,piper macinat si amestecam usor.

-Intr-o tava punem hartie cerata si jumatatile de dovlecei,punem in fiecare jumatate de dovlecel cate 2-3 linguri din compozitie.presuram cascaval ras si ornam dovleceii cu feliute de costita afumata si felii fine de rosii, apoi dam tava la cuptorul incalzit la foc potrivit. Cand costita se rumeneste frumos este semn ca dovleceii s-au facut. O reteta delicioasa cu dovleceii din gradina mea. Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise