Dovlecei gratinati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei gratinati

Ingrediente

  • 4-5 dovlecei mai mici
  • 10 rosii cherry
  • 1 mozzarella
  • sare,piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Dovleceii ii spalam si ii punem la fiert sau mai bine zis la oparit in apa fiarta cu sare;

Rosiile le taiem feliute sau pe jumatate depinde de marime,mozzarella o taiuem felii;

dovleceii ii oparim cam 5 minute,ii racim sub jetul de apa,dupa care ii taiem felii in lungime;

eu am folosit o tava de pamant pe care am uns-o cu ulei,am asezat un strat de dovlecei,un starat de rosii ,un alt strat de dovlecei si unul de rosii ,iar la sfarsit stratul de mozzarella,introducem in cuptorul cald cam 15 minute si pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise