Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel (sau zucchini)
  • parmezan razuit
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant.

Se asaza rondelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe un singur rand si se pipereaza dupa gust.

Se pune tava in cuptorul incins, la 200 grade C, pentru aprozimativ 20 minute. Se scoate tava si se presara parmezan pe fiecare bucata de dovlecel si se mai tine in cuptor 5 minute.

Se poate servi simplu sau cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise