Dovlecii se taie in doua si se curata de seminte si filamente.
Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior.
Cubulețele de bacon se rumenesc într-o tigaie, apoi se amestecă cu smântâna, mozzarella tăiată cuburi.
Se asezonează de sare și piper, apoi se umplu dovlecii, se presară cașcaval ras și se lasă la copt, în vasul de ceramic, tapetat cu foaie de pergament, al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH și se setează timpul de gătire de 3 ore.
Spor și poftă bună.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise