Dorada cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 1 dorada de 500 gr,
  • 200 gr ciuperci,
  • 1 catel de usturoi,
  • 100 ml sos de rosii,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se curata si se spala bine pestele, se desface in doua si se sareaza si pipereaza. Ciupercile se taie felii si se dau deoparte. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim 2 minute catelul de usturoi strivit putin . Adaugam pestele cu pielea in jos si il prajim pana cand devine auriu. Adaugam ciupercile si mai distuim 15 minute. Cand ciupercile sunt gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba 5 minute. Se serveste cu patrunjel tocat si cui ii place cu mamaliga.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise