BLAT:10galbenusuri se freaca foarte tare cu zaharul, coaja si zeama de lamaie pana ce amestecul devine o crema spumoasa(de preferat cu mixerul)Se adauga apoi albusurile batute spuma tare si faina alternand cu albusurile. Se fac 10 foi care se coc pe rand pe fundul formei de tort pusa pe gratarul din cuptor. CREMA: Se topeste ciocolata si cacaua pe foc in 3 linguri de apa, si se amesteca cate putin in untul frecat spuma. Separat se bat ouale intregi cu zaharul, pe foc mic, pana ce amestecul devine ca o crema groasa.Cu aceasta crema se umplu foile,se suprapun si se opreste o parte din crema pentru uns tortul deasupra. Se poate orna cu frisca
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise