Se freaca 4 galbenusuri cu 200g zahar, 120g unt la care se adauga 200ml lapte, 30g cacao,200g faina si lingurita de amoniac stins, acestea se amesteca obtinandu-se un aluat ca la chec.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor.
In timp ce se coace blatul se bat spuma cele 4 albusuri cu 200g zahar pudra.Dupa ce s-a scos tava din cuptor se pune spuma si se da la foc mic.Dupa ce s-a rumenit se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit se pune glazura din:
100g unt, 100g zahar, 4 lingurite cacao se fierb pana dau 2-3 clocote si se toarna peste spuma.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise