Desert la pahar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pachete biscuiti digestive/ oreo
  • 200 gr crema de branza Philadelphia
  • 400 ml smantana lichida
  • 3 pachete crema instant (vanilie)
  • 3 cani lapte
  • 3 linguri stafide
  • 3 linguri suc de portocale
  • Bombonele decorative

Mod de preparare

Punem biscuitii in blender si ii facem praf. Ii amestecam cu stafide si suc de portocale si ii lasam 5 minute la frigider.

Punem in bolul de la mixer ( mixer mare) crema de branza, smantana lichida, crema instant si laptele si amestecam bine pana devine o crema groasa. Punem in bol/pahar biscuiti apoi crema, biscuiti apoi crema si asa pana terminam. Incepem cu biscuiti si terminam cu biscuiti. Deasupra punem bombonele decorative. Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise