Intr-o cratita,se pune praful de budinca,zaharul si laptele;se mesteca,fara foc,pina ce budinca(praful) si zaharul sint dizolvate.
Apoi,compozitia se pune pe foc,se mesteca tot timpul,la foc mediu.Cind clocoteste,se mai lasa 1 minut la foc mic,amestecind tot timpul.Dupa aceea,se ia de pe foc si imediat se adauga bananele si ciocolata,taiate marunt(vezi poza).
Initial,am vrut sa folosesc ciocolata amaruie,dar am gasit(in casa)niste ciocolata cu alune si trebuia sa o folosesc,inainte sa se termine termenul;asa ca am folosit-o,in budinca asta.
Se amesteca si imediat se pun in cupe................
Se lasa sa se raceasca f.bine,se orneaza(dupa gust),
apoi se serveste.
Se poate servu direct din cupe sau intoarsa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise