Faina se amesteca cu praful de copt, nucsoara si scortisoara. Oul se bate spuma, se amesteca treptat cu uleiul, laptele si apoi mierea. Se bate bine pana se topeste mierea. Se adauga cate 2 linguri de faina si se incorporeaza usor. Punem apoi fructele si omogenizam. Punem compozitia intr-o tava potrivita de chec si dam la cuptor pentru aproximativ 60 de minute, in functie de cuptor. Se lasa focul mic. Se face testul cu scobitoarea si cand e gata se scoate afara. Cand s-a racorit complet se scoate din forma. Este un chec delicious, combinatia aromelor de scortisoara, nucsoara, miere si fructe ii da un gust aparte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise