Delicatese (urechiuse cu smantana)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 Kg urechiuse (ciuperci galbene care au inceput sa se comercializeze prin supermarcheturi.cam scumpe
  • dar se merita)1 legatura de ceapa verde1 legatura de marar1 pahar de smantana de 200 mlsare
  • piper
  • patrunjel
  • dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se taie marunt. Ceapa verde se taie marunt si impreuna cu mararul se calesc in cateva linguri de ulei (in bucataria chinezeasca,foc mare,timp scurt pentru a nu se pierde calitatile produsului).

Se adauga ciupercile si se lasa la foc domol 10-15 minute. Se adauga smantana, piperul si se sareaza dupa gust.

P.S. Suntem in postul Sfintei Maria,shi cred ca o puteti incerca,si chiar prepara pentru sarbatoare.

P.S.2 Reteta o stiu de mic copil,de la bunica,si acum am vazut ca se vand prin magazine ciuperci cu confirmarea institutelor de protectie a clientilor.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise