Degetele de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 100 ml bere
  • sare, piper
  • faina cat sa iasa compozitia ca o smantana groasa

Mod de preparare

Am taiat puiul fasiute si l-am "marinat" in niste condimente si delikat.Intr-un castron am batut ouale cu sarea si piperul si am adaugat berea.Peste compozitia de ou am adaugat faina cat sa iasa ca smantana groasa.

Puiul l-am trecut putin peste faina, am scuturat faina in exces si apoi l-am tavalit prin compozitia de ou.

L-am prajit in ulei incins, pana s-a rumenit.Se observa cum de la bere au iesit mai pufoase.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise