Dal indian- mancare de linte rosie

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr linte rosie
  • 1 ceapa
  • 500 ml apa sau supa de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita pudra curcuma
  • 1 lingurita boia afumata
  • Piper mozaic
  • sare
  • Fulgi de chili
  • Patrunjel sau coriandru

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua afumata.

Se spala lintea si se pune peste ceapa calita, apoi se adauga apa sau supa de pui si se lasa la fiert circa 30 de minute.

Dupa ce a fiert, dal-ul se serveste cu lipii calde cu frunze de patrunjel si fulgi de chili pentru cei care prefera aromele mai picante.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise