Curry cu peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g peste taiat felii (fara oase si pielita - salau), 3 cepe, 1 rosie, 1 lamaie, 1 ardei iute (mic), 3 linguri ulei, 250 ml frisca nebatuta (smantana), 2 linguri praf de curry, 1/2 legatura coriandru, sare, piper macinat.
  • (pentru 4 persoane)

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt, iar rosia taiati-o bucatele. Incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa circa 10 minute, la foc mic. Cand s-a inmuiat putin, adaugati feliile de peste, rosia si ardeiul iute taiat marunt. Presarati peste ele praful de curry si turnati un pahar cu apa si frisca nebatuta (sau smantana). Incorporati coriandrul taiat marunt (cu foarfeca), sarea si piperul, acoperiti tigaia cu un capac si lasati pestele sa fiarba 10 minute, la foc mic. Cand e aproape gata, adaugati zeama si coaja de lamaie rasa, amestecati usor si serviti-l cu o garnitura de orez fiert.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise