1. Se pun ciupercile la fiert pana ce devin moi, apoi se scurg si se pun deoparte intr-un bol.
2. Se taie curcanul in suvite de 1 cm.
3. Se incalzeste 1 lingurita ulei intr-o tigaie mare care nu lipeste.Se rumenste ceapa 5 minute, pana se inmoaie.
4. Fasiile de curcan se ung cu cealalta lingurita de ulei, frecandu-se cu mana.Se adauga la ceapa si se prajesc rapid 5 minute.
5. Se adauga ciupercile si restul de ulei si se mai prajesc rapid 2-3 minute.
6. Se presara faina si se mai prajeste 1 minut.Apoi se adauga treptat laptele, frecand fundul tigaii pentru a se desprinde bucatelele prinse.Se da in clocot si se mai fierbe 1 minut, apoi se reduce flacara si se lasa sa fiarba inabusit.
7. Se adauga hreanul si patrunjelul si se amesteca.Se lasa sa fiarba inca 5 minute, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de piure de cartofi noi.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise