Crema: se pune laptele intr-o cratita la fiert la foc mic impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar, coaja de lamiie, zaharul vanilat. Separat se bat galbenusurile bine cu restul zaharului si treptat se adauga faina in ploaie, cind laptele s-a incalzit se adauga putin cite putin ouale spuma, se amesteca bine si se pun pe foc facind atentie sa nu se lipeasca de cratita.
Se bate frisca si se adauga foarte usor cu crema racita in prealabil, fructele se spala bine si se taie feliute sau cubulete dupa placerea fiecaruia, se orneaza paharele sau cupele de desert si se servesc!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise