Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare.
Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare si se coc la cuptor la 180 grade C, timp de 35-40 de minute, in functie de cat de mari sunt cartofii.
Se taie cubulete mici pieptul de pui, se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata dupa gust.
Se scobesc cartofii pentru a face loc umpluturii, se presara sare si putin ulei si se mai dau la cuptor 10 min. Se pun in cuiburile create bucatele de branza brie si bucatele de piept de pui tras la tigaie.
Se coc cartofii umpluti inca 10 minute pana se topeste branza.
Se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt , iar la servire se pune putina smantana de gatit deasupra .
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise