Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pana se rumenesc bine. Scoate aripile si punele deoparte. Scoate jumatate din ulei din cratita si adauga usturoiul curatat si taiat in felii, asa si rosiile si cepele taiate. Asezoneaza. Cand este calita adauga faina si amesteca bine. Dupa aceea incorporeaza supa, probeaza de sare si adauga aripile. Lasa la fiert citeva minute. In continuare, adauga patrunjelul tocat si opreste focul. Cartofii ii curatam si iitaiem in rondele de cca 1/2 centimetru, apoi ii prajim in ulei fierbinte. Punem carnea in mijloc si cartofii imprejur. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise