Crumble cu varza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza proaspata
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 ceapa de apa
  • 150 g sos de rosii si gogosari
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lgt piper cayenne (optional)
  • sare, piper negru
  • 1 lg bors acru
  • 2 lg ulei de floarea soarelui
  • Crusta
  • 210 g faina de grau
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt cimbru uscat
  • 90 g ulei de palmier
  • 25 ml bere blonda

Mod de preparare

1. Spalam legumele, le uscam cu un servet de hartie.

2. Preincalzim cuptorul la 190°C.

3. Tocam ceapa si o punem la calit in uleiul incins. Punem apoi sosul de rosii, lasam 2 minute apoi adaugam varza taiata marunt, condimentele, invartim 2-3 minute si apoi adaugam borsul. Lasam pe foc potrivit inca 5 minute.

4. Preparam aluatul amestecand toate ingredientele, trebuie sa obtinem o consistenta faramicioasa.

5. Punem vaza intr-un vas (eu am avut de ceramica), punem aluatul faramitat deasupra si introducem in cuptor pentru 20 minute.

S-aveti pofta!

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise