Crostini cu jambon, smochine si menta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o paine ciubatta, taiata felii de 1 cm
  • 1 catel de usturoi, curatat si taiat pe din doua
  • ulei de masline extravirgin
  • 6 smochine, mari bine coapte
  • 12 felii de prosciutto
  • o legatura mica de menta proaspata

Mod de preparare

Se rup smochinele in doua si se aseaza peste cite o feliie de prosciutto peste ficare feliie de crostini fierbinte si zdrobiti deasupra o smochina.Se presara crostini cu menta si se servesc stropite cu ulei de masline extravirgin , un strop de otet balsamic si piper negru proaspat macinat.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise