Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete.
Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine.
Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper.
Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini.
Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza.
Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam.
Se servesc calde! Sa aveti pofta!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise