Preparare
Se fierb cartofii in coaja , se curata ,se dau prin masina de tocat ,separate cele doua oua batute cu sare ,piper si chimen macinat/pisat ,ghimbirul dat pe razatoarea mica ,cascavalul ras ,se amesteca pana se incorporeaza toate ,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt treptat ,sa obtineti o comozitie mai consistenta( asa ca atunci cand o luati cu furculita sa ramana forma de bastonas sa nu curga . Cu furculita(se da prin pesmet sa nu se lipeasca ) se ia o cantitate din compozitie , se da prin pesmet, o modelati usor in mana si se aseaza in tava in care am pus foaie de copt. Se ung cu ou si se pun la cuptorul preancalzit 20-25 minute , pana se fac aurii .
Se servesc ca aperetiv sau garnitura la friptura .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise