Crochete din peste(Pangasius)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Crochete din peste(Pangasius)

Ingrediente

  • 2 file de pangasius.800 ml lapte.1 ceapa.3 catei de usturoi.cateva fire patrunjel.faina cat cuprinde.2 cuti ton.piper si sare.2 oua.150 gr pesmet.ulei pt prajit.

Mod de preparare

Punem si taiem marunt ceapa si usturoiul si le calim intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri cu ulei.Adaugam pestele taiat marunt si tonul si lasam la foc 5 minute.Apoi punem patrunjelul tocat,sare , piper si laptele . Cand incepe sa fiarba adaugam faina in ploaie si cu ajutorul unui tel invirtim mereu si adaugam faina pina nu se mai lipeste de cratita.Scoatem pe un platou si lasam sa se raceasca.Apoi cu ajutorul unei lingurite luam sin compozitie si facem crochetele.Apoi le trecem prin ou si pesmet si le prajim in ulei incins pe de o parte si alta.Scoatem pe un servet pentru a se scurge de ulei.si servim cu salata.Pofta buna!

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise