Bateti bine iaurtul cu rondelele de ceapa verde (codite), acoperiti-l cu un capac si tineti-l la frigider cel putin o ora.
Curatati ceapa si usturoiul, tocati-le marunt si amestecati-le - intr-un castron - cu carnea tocata, oul intreg si coaja rasa de lamaie. Sarati si piperati.
Faceti din carne 24 de bulete si apasati-le intre palme, ca sa fie mai plate. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare, prajiti-le cate 6 minute (aproximativ) pe fiecare parte si lasati-le sa se scurga pe hartie absorbanta.
Aranjati pe farfurii - eventual - cateva foi de salata verde, puneti la mijloc cam 6 crochete de persoana, turnati peste ele sosul de iaurt si ornati cu codite de ceapa verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise