Ciupercile se taie lamele ,se inabusa in 50 ml ulei,se condimenteaza cu sare si piper ,dupa care se adauga si patrunjelul tocat.In 100 ml apa clocotita cu sare si 50 ml ulei se adauga 100 gr faina si se amesteca pana se dezlipeste dupa vas,apoi se indeparteaza de pe flacara.Aluatul se raceste si se adauga pe rand 3 oua,apoi se incorporeaza ciupercile.Aluatul modelat sub forma de ciupercute{palarii si codite} sau mai simplu crochete normale dupa cum a fost in cazul meu se trece prin faina,ou batut si pesmet,apoi se prajeste in baie de ulei.Crochetele se servesc fierbinti,cu smantana deasupra
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise