Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm.
Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm.
Presari putina sare.
Amesteci iaurtul cu oregano si boia. Zdrobesti fulgii de porumb cat mai marunt. Eu i-am pus intr-o punga si am dat cu sucitorul peste ei.
Tavalesti pieptul prin iaurtul condimentat si apoi prin fulgi, dupa care il asezi pe hartie de copt , intr-o tava.
Dai tava la cuptorul preincalzit la 170* C pentru 20 de minute.
Intre timp iti prepari salata. Eu am rupt cu mana frunzele, am turnat zeama de lamaie si am dat puff-urile de ulei, apoi am amestecat bine totul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise