Creveti imbracati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 creveti
  • 6 linguri cu faina
  • 1 ou
  • 100ml bere
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se curata crevetii,lasand codita.Se bate oul cu un praf de sare si se adauga faina,amestecand bine.Se adauga putin cate putin berea(cantitatea de bere poate varia in functie de tipul de faina)pana ramane o pasta omogena mai groasa.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Se dau crevetii prin pasta obtinuta si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta.Se stropesc cu lamaie si se servec calzi.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise