Crema tartinabila Alina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bageta 100 gr branza topita
  • 2oo gr branza dulce de vaci
  • 5o gr iaurt sau smantana
  • 1 legatura patrunjel sau marar
  • cei care consuma carne pot adauga si o cutie mica de pateu

Mod de preparare

Se desface intr-un bol branza topita si treptat se adauga branza dulce, se amesteca cu mixerul, apoi iaurtul si patrunjelul sau mararul tocat marunt,si pateul. Dupa ce s-au incorporat toate se da la rece jumatate de ora.

Se serveste intinsa pe felii de paine, cu felii de rosii,simpla sau ornate cu masline, depinde de anotimp.Poate fi servita ca aperitiv sau garnitura la snitel vegetal, poate fi un mic dejun ,sanvis pentru scoala, chiar pentru sarbatori..Este mult mai sanatoasa si mai ieftina decat cea cumparata si are un gust delicios.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise