Crema ptr foi de torta -crema de ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 200 gr margarina
  • 4 galbenuse
  • 2linguri zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un vas se pune ciocolata si margarina se aseaza pe alt vas cu apa fierbinte care sta pe foc potrivit si se amesteca incontinuu pina ciocolata se topeste si devine crema. Aparte se freaca galbenusele cu zaharul pina devine spumos si se adauga la ciocolata.Se ung blaturile si deasupra cu ciocolata si se poate orna tortul cu nuca macinata sau cu migdale.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise