Se amesteca laptele, frisca, ouale, galbenusurile de oua, zaharul pudra si batonul de vanilie - desfacut in doua. Compozitia obtinuta se toarna in 8 cupe de portelan sau de pamant, rezistente la foc, care se baga intr-o cratita mare, unsa cu grasime si umpluta cu apa (sa nu intre in forme). Se baga in cuptorul incins si se lasa pana ce compozitia se intareste. Se scot cupele afara, se lasa sa se raceasca si peste noapte se baga in frigider. Inainte de a fi servite, se presara cu zahar, se baga la cuptor pe o tava, pe grila de sus, si se lasa pana ce zaharul se topeste si incepe sa prinda o culoare maro. Se da la masa
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise