Crema de rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:o conserva de rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 1 dovlecel mic
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • o lingurita ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata ceapa,se taie rondele si se caleste in putin ulei.Se adauga rosiile taiate si sucul din conserva,dar si o cana si jumatate de apa.Se lasa sa fiarba,apoi se ia de pe foc si se paseaza.

Intr-o alta oala se pun la fiert dovlecelul,morcovul si telina taiate rondele,impreuna cu orezul.Dupa ce au fiert,se strecoara,se paseaza si se amesteca cu supa de rosii.Se condimenteaza cu sare si piper.Se mai lasa putin pe foc,apoi se pune patrunjelul tocat fin.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise