Crema de piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piersici
  • 1/4 l vin
  • 1/4 l apa
  • 200g zahar
  • 4 oua
  • 3 foi gelatina

Mod de preparare

Piersicile curatate de coaja si simburi se fierbe cu apa, vin si zahar, pina se obtine un pireu gros. Dupa ce s-a racit, pireul se amesteca cu galbenusurile puse pe rind, cu gelatina inmuiata in putina apa calda si albusurile spuma Se pune compozitia in cupe si se da la rece.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise