crema de oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua fierte tari,
  • 100 g unt, 50 ml ulei,
  • sare, piper macinat,
  • 1 legatura de arpagic sau ceapa verde,
  • cateva picaturi de zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se indeparteaza galbenusurile din ouale fierte, se zdrobesc cu furculita si se adauga uleiul in picaturi, amestecand cu telul.

Se condimenteaza si se amesteca cu untul frecat.

Apoi se adauga albusurile taiate marunt si arpagicul tocat sau verdeata de la ceapa verde tocata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise