Crema de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci champignon
  • 1 cub concentrat pui
  • 1 plic crema ciuperci
  • 200 g smantana
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 100 g unt
  • 4 felii paine toast
  • 20 g nuci
  • 200 g ceapa alba

Mod de preparare

Se taie ceapa si ciupercile solzisori. Se dizolva cubul de concentrat de pui in 500 ml apa calda.

Se calesc ciupercile cu ceapa in unt.

Se dizolva plicul de crema de ciuperci in supa fierbinte, dupa care se adauga peste ciupercile calite cu ceapa. Se lasa sa scada si, dupa gust, se pune sare si piper. Se pune compozitia la blender si se adauga smantana.

Se serveste crema de ciuperci cu felii subtiri de ciuperci proaspete deasupra si toast cu unt si nuci prajite. Pofta buna !!!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise