Crema de branza cu boia si ceapa rosie

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lapte UHT – 1 litru
  • Otet – 60 ml
  • Boia dulce – 2 lingurite
  • Ceapa rosie – 1 buc (mai mare)
  • Sare – 1/2 lingurita

Mod de preparare

Tocati ceapa rosie cubulete marunte;

Adaugati laptele cu boia si sare intr-un vas pe foc si amestecati incet;

In momentul in care laptele fierbe adaugati otetul;

Cand compozitia se separa, scurgeti branza folosind o sita fina sau doua straturi de tifon suprapuse;

Amestecati-o cu ceapa rosie cubulete.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise