CREMA DE BRANZA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
CREMA DE BRANZA

Ingrediente

  • 500 gr. branza de vaci
  • vegeta dupa gust, putina sare
  • 2-3 linguri pline de maioneza
  • 1 ceapa rosie mica
  • cateva fire de patrunjel
  • ardei rosu pentru ornat

Mod de preparare

Se sfarama branza de vaci, se adauga maioneza si sare si vegeta dupa gust.Se amesteca bine. Se taie ceapa si firele de patrunjel marunt si se adauga in crema de branza. Se amesteca, se pune toata compozitia intr-un bol si se orneaza cu ardei rosu

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise