Crema de banane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane
  • 100 ml lapte (sau in functie de consistenta dorita)
  • un praf scortisoara

Mod de preparare

Am curatat bananele de coaja, le-am taiat in bucati mai mici si le-am pus in blender. Am adaugat laptele si am lasat blenderul sa functioneze maxim 1 minut la viteza maxima.

Crema obtinuta am turnat-o intr-un pahar si am adaugat un praf de scortisoara.

Se serveste imediat.

Bananele si laptele le-am tinut in frugider inainte de a le prepara, pentru ca produsul sa fie racoritor. Nu are adaos de zahar, deci e si sanatos.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise