Creier pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg creier
  • 2 oua
  • 200ml ulei
  • 4 linguri pesmet
  • Sare si piper

Mod de preparare

Creierul se spala si se scurge bine apoi se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scurge din nou,se condimenteaza si se lasa la racit. Se pun intr-un castron ouale cu pesmetul si se bat bine pane devine o compozitie cremoasa (ca o smantana mai consistenta). Creierul se trece prin aceasta compozitie apoi se prajeste in ulei incins la foc mic. Se scoate pe un prosop de hartie si se serverste cald.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise