crap prajit

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • sare
  • delicat pentru peste
  • usturoi
  • patrunjel
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

se curata pestele de solzi, se taie in bucati dupa cum doresti. se sareaza si se pune delicat, se da prin faina. se incinge uleiul si se rumeneste. se curata usturoiul, se piseaza si apoi se freaca cu ulei pana ce devine alb.se pune cateva linguri de apa ,se adauga sare si patrunjel dupa gust.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise