Crap pe varza la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 1 varza acra
  • jumatate ceasca de ulei
  • 3-4 rosii sau 1 lingura bulion
  • 1 ardei gras
  • boabe de piper
  • sare.

Mod de preparare

Varza se desareaza daca este cazul, se taie fideluta si se caleste pe jumatate in uleiul incins.

Se curata crapul, se portioneza si se sareaza.

Se pune varza intr-o tava, deasupra se pun bucatile de peste,piperul, ardeiul maruntit si rosiile taiate felii sau bulion.

Se da la cuptor si se stopeste cu zeama din tava din cand in cand, pana este patruns pestele si se rumeneste putin.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise