Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 crap 2-3kg,
  • 500 ml vin alb,
  • o lamiie,
  • 3 rosii,
  • 6 catei usturoi
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un vas punem vinul cu o lingura de sare si o lingurita piper si il amestecam bine, apoi introducem pestele si il lasam cam o ora la frigider. Apoi se aseaza pe gratarul bine incins, dupa ce ati intors pestele se stropeste cu vinul ramas in vas de la peste. Intre timp ce pestele este pe gratar putem adauga si rosiile sa se coaca. Se curata rosiile de coaje si se piseaza inpreuna cu cateii de usturoi si se freaca bine bine cu putin ulei si sare, pina se omogenizeaza. Pestele se serveste cald inpreuna cu mujdeiul de usturoi cu rosii si lamiie... pofta buna

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise