Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 crap 2-3kg,
  • 500 ml vin alb,
  • o lamiie,
  • 3 rosii,
  • 6 catei usturoi
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un vas punem vinul cu o lingura de sare si o lingurita piper si il amestecam bine, apoi introducem pestele si il lasam cam o ora la frigider. Apoi se aseaza pe gratarul bine incins, dupa ce ati intors pestele se stropeste cu vinul ramas in vas de la peste. Intre timp ce pestele este pe gratar putem adauga si rosiile sa se coaca. Se curata rosiile de coaje si se piseaza inpreuna cu cateii de usturoi si se freaca bine bine cu putin ulei si sare, pina se omogenizeaza. Pestele se serveste cald inpreuna cu mujdeiul de usturoi cu rosii si lamiie... pofta buna

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise