Se curata crapul de solzi, se taie in felii si se aseaza intr-o tava de yena. Taiem ceapa solzisori si o punem peste peste, apoi adaugam si 2 linguri de ulei de masline extravirgin cu lamaie. Potrivim de sare, piper si ce condimente dorim sa punem si la urma adaugam si 2 foi mici de dafin si o ceasca de vin alb. Peste toata aceasta compozitie, venim cu o folie de aluminiu si bagam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se inmoaie ceapa. Se aseamana cu o plachie. Este o mancare foarte buna, care merge servita cu mamaliguta si mujdei, alaturi de un pahar de vin alb demisec. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise