Am fost in piata si carttofii noi erau atit de frumosi, galbeni aurii incit nu am rezistat si am cumparat, gindindu-ma ca mai am in congelator 4 bucati frumoase de crap si ar merge de minune cu cartofii noi si cu mult marar verde prospat.
Cartofii au fost alesi sa aiba cam marimea unui ou pentru a putea fi taiati in doua.Asa am si procedat, i-am curatat, i-am asezat in tava cu partea bombata deasupra, i-am condimentat cu sare, piper, boia de ardei iute si vreo 4 catei de usturoi taiati in feliute .
Peste ei am pus pestele, condimentat si el si aproape acoperit cu marar tocat marunt. Am stropit totul cu ulei de masline, am adaugat o cana de apa , am pus folie si am bagat la cuptor la foc mare pentru 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, am scos folia si am mai lasat cam 25 de minute la rumenit.
A iesit foarte aromat si gustos pestele iar cartofii putin unsi, cu marginea de jos putin rumenita, foarte, foarte gustosi!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise